Σπουδές στην Ιταλία - Ιταλικά Πανεπιστήμια - Σπουδές στο εξωτερικό


Ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία των δικαιολογητικών για τα Ιταλικά Πανεπιστήμια. Οι Σπουδές στην Ιταλία έχουν γίνει πλέον ρουτίνα για εμάς. Όλο και περισσότεροι μαθητές μαζεύονται και δηλώνουν συμμετοχή, δεδομένου ότι στην Ιταλία εκτός από 5 σχολές, όλες οι υπόλοιπες έχουν εγγραφή και δεν δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις οι υποψήφιοι.
Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία καθοδήγησης για την συλλογή των απαραίτητων εγγράφων, συνοδεύουμε τα παιδιά στην Ιταλία για να είμαστε σίγουρη ότι έχουν τακτοποιηθεί σωστά, τους γράφουμε στο Πανεπιστήμιο και τους βρίσκουμε και το σπίτι !!!!
Η Τέλεια ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !

Για Σπουδές στο Εξωτερικό επιλέξτε Ιταλικά Πανεπιστήμια

Το ITALINGUA εδώ και χρόνια (από το 1990) αχολείται αποκλειστικά και μόνο με την εισαγωγή στα ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους ! Είμαστε οι πρώτοι που κάναμε ισοτιμία Απολυτηρίου στην Ιταλία, είμαστε οι πρώτοι που στείλαμε φοιτητές να φοιτήσουν την τελευταία τάξη του Λυκείου στην Ιταλία ( το 2001) για να πάρουν Ιταλικό Απολυτήριο και να μπορεσουν να κάνουν εγγραφή, είμαστε οι πρώτοι που κάναμε προσφυγή (ricorso) για να δεχθούν τα παιδιά με Βαθμό Απολυτηρίου κάτω του 10 (Ascoli Piceno 2001) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, για να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι δεν θα πάει κάτι στραβά !

Τέλος τους βοηθάμε στην εξεύρεση κατοικίας .

ITALINGUA LILIOPOULOS
Ακαδημίας 85, ΠΛ. Κάνιγγος
210.3303695 κιν 6973745645