Οι Σπουδές στην Ιταλία

Το να σπουδάσει ένας Έλληνας στην Ιταλία είναι το ίδιο πράγμα, σαν να σπούδαζε στην Ελλάδα. Το κόστος ζωής είναι το ίδιο με την Ελλάδα, και το επίπεδο σπουδών είναι πολύ υψηλό.

Το Κέντρο της Ιταλίας και Νότια, είναι το ίδιο με της Ελλάδας, και σε πολλές περιπτώσεις και φθηνότερα. Στο Βορρά το κόστος ζωής είναι πιο ακριβό.


Όσον αφορά την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια δεν έχει να κάνει με τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι περισσότερες Σχολές είναι ανοιχτές και μόνο η Σχολή της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής, της Κτηνιατρικής και της Αρχιτεκτονικής έχουν Εισαγωγικές εξετάσεις. Η σχολή της Ψυχολογίας σε μερικές πόλεις δεν έχει εξετάσεις αλλά στις περισσότερες πόλεις έγινε "κλειστός αριθμός".


Όσοι αποφοιτούν από τα Ιταλικά Πανεπιστήμια, εκτός από 3-4 Σχολές, είναι άμεσα Αναγνωρισμένες από το ΔΟΑΤΑΠ πρώην (ΔΙΚΑΤΣΑ)


Για παράδειγμα ένας απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής της Ιταλίας, μεταφράζει το Πτυχίο του στα Ελληνικά, περνάει από την Νομαρχία και άμεσα κάνει εγγραφή στον Ιατρικό Σύλλογο (ΙΣΑ) της Αθήνας.

Κάτι παρόμοιο είναι και για τις άλλες σχολές.

Άρα φθηνό κόστος, άμεση αναγνώριση στην Ελλάδα, κάνουν τους Έλληνες να μην περιορίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να δοκιμάζουν την τύχη της καριέρας τους στα Ιταλικά Πανεπιστήμια.


Το κόστος ζωής είναι σαν να σπούδαζε κάποιος έλληνας σε Πανεπιστήμιο της Ελλάδας


ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ


Το "Italingua-Liliopoulos" από το 1994 ασχολείται αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την Ιταλική Γλώσσα και με την εισαγωγή στα Ιταλικά Πανεπιστήμια. Από τον Ιανουάριο του 2010, έκλεισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνεργασία με τον κολοσσό της Ιταλίας LEONARDO DA VINCI που από το 1985 προετοιμάζει Έλληνες και Ιταλούς για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Πανεπιστημίων της Ιταλίας.
Έλληνες και Ιταλοί, όπου υπάρχουν εισαγωγικές εξετάσεις δίνουν τα ίδια μαθήματα και συναγωνίζονται.

Γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από την εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας και την διαδικασία εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, για τον απλό λόγο, είμαστε
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ και κάνουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Το Leonardo Da Vinci Αναγνωρισμένο Ιταλικό Κολέγιο από το Ιταλικό Υπουργείο Παιδείας.

Έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ISO 9001:2000 για τον τρόπο λειτουργίας του, που ελάχιστα κολέγια διαθέτουν. Το Άριστο επιτελείο καθηγητών Πανεπιστημιακής μόρφωσης, οι εγκαταστάσεις του στην ΡΩΜΗ, το ΜΙΛΑΝΟ, την ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ και την ΣΙΕΝΑ εγγυούνται κάθε χρόνο σε 2000 μαθητές την σωστή εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας και για τους Υποψήφιους Πανεπιστημίων, την εισαγωγή τους.

Το κόστος των διδάκτρων και στο ITALINGUA αλλά και στο LEONARDO DA VINCI είναι το χαμηλότερο της αγοράς, για τον πολύ απλό λόγο ότι έχουμε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.


Ένα Εξειδικευμένο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο, μιας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτων , είναι πάντα πιο έμπιστο και σίγουρο, από ένα συνεργείο γενικών επισκευών που επισκευάζει όλες τις μάρκες.

Ένα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ που έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ δίνει την σιγουριά και την πεποίθηση της Τεχνογνωσίας σε θέματα Ιταλικής Γλώσσας και Κατεύθυνσης στην Ιταλική Πανεπιστημιακή μόρφωση.

210.3303695

6973745645
Κυρία Αλεξία Δάρρα