Τα μαθήματα των Υποψηφίων της Ιατρικής Σχολής στην Ιταλία.

210.3303695

Τα μαθήματα που θα διαγωνισθούν οι Υποψήφιοι της Ιατρικής  Σχολής της Ιταλίας, το πρώτο 10-ήμερο του Σεπτεμβρίου, είναι Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Κουλτούρα Λογική. Οι εξετάσεις είναι με το αμερικάνικο σύστημα πολλαπλών επιλογών  (multiple choice) . Σε κάθε ερώτηση αντιστοιχούν 4-5 απαντήσεις και πρέπει να σημειωθεί με x η σωστή απάντηση.
       Πρέπει να τονισθεί, ό,τι οι ερωτήσεις είναι 80 στο σύνολο και  υπάρχει αρνητική βαθμολογία. Δηλ. με κάθε σωστή ερώτηση, ο υποψήφιος παίρνει 1 βαθμό, με κάθε απάντηση που δεν συμπληρώνεται, δηλ αφήνει κενό στην απάντηση 0 βαθμό, και με κάθε εσφαλμένη απάντηση -0,25 βαθμό)
A - Logica e Cultura Generale (40 ερωτήσεις)
B - Biologia (18 ερωτήσεις)
C - Chimica (11 ερωτήσεις)

D - Fisica e Matematica (11 ερωτήσεις)
             Οι εξετάσεις είναι Πανιταλικές, (δηλ. την ίδια χρονική στιγμή, γράφουν ταυτόχρονα τα ίδια θέματα, όλοι οι υποψήφιοι στην Ιταλία) . Η ύλη των Υποψηφίων είναι συγκεκριμένη που πρέπει να έχουν προετοιμασθεί οι υποψήφιοι, εκτός από την Λογική. Η Γραμματεία του Italingua, έχει ετοιμάσει σε βιβλίο τα θέματα των τελευταίων 20 ετών, για να μπορούν να κάνουν εξάσκηση οι υποψήφιοι.
         Η προετοιμασία των Υποψηφίων είναι υποχρεωτική, καθ' ότι οι εξετάσεις της Ιατρικής Σχολής της Ιταλίας, εμπίπτει στο σύστημα των Πανεπιστημίων με (accesso programmato-numero chiuso) με εισαγωγικές εξετάσεις.
        Όμως ναι μεν, η προετοιμασία πρέπει να γίνει από ένα εξειδικευμένο Ιταλικό Κέντρο Σπουδών που κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,  αλλά το κλειδί της επιτυχίας είναι στην σωστή επιλογή της πόλης, βάση ορισμένων στατιστικών στοιχείων που αυξάνουν στο κατακόρυφο το ποσοστό της επιτυχίας.
Η εισαγωγή στην Ιατρική της Ιταλίας, εξαρτάται από μια καλή προετοιμασία στην γλώσσα και στα μαθήματα που θα δώσει, αλλά και από την σωστή επιλογή της πόλης.
 Υπάρχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και ασφαλιστικές δικλίδες που επιτυγχάνουν την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο
         Το Italingua ασχολείται από το 1990 αποκλειστικά και μόνο με τις Σπουδές στην Ιταλία σε όλα τα Κρατικά  Ιταλικά Πανεπιστήμια.
Η τεχνογνωσία (Know-how) που διαθέτει με την πολυετή πείρα στο αντικείμενο "σπουδές στην Ιταλία σε όλα τα Ιταλικά Κρατικά Πανεπιστήμια", το Άριστο επιτελείο των καθηγητών, τα ενημερωτικά σεμινάρια όλων των καθηγητών που γίνονται με βάση τα νέα δρώμενα πραγματικά το κατατάσσουν στην πρώτη θέση προτιμήσεων των Υποψηφίων.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ 
210.3303695-2103303696 κιν 6973.745.645
http://www.italingua.gr