Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χοροεσπερίδα και η κοπή της Πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας του ItaLinGua . Γονείς και μαθητές μαζεύτηκαν στην Ταβέρνα "Αρσένης" στο Παλαιό Φάληρο για να ευχηθούν και να διασκεδάσουν.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Κέντρων Ξένων Γλωσσών EUROPALSO κ. Άννα Μπουλντούμη, ο κ. Δημήτριος Βερύκιος Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης και Υμηττού, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών κ. Ηλίας Γιουρούκος πλήθος μαθητών και συγγενών αυτών.
Μετά τον χαιρετισμό και την τοποθέτηση του κ. Λιλιόπουλου, Διευθυντή του ItaLinGua, μίλησε και απηύθυνε χαιρετισμό η κ. Άννα Μπουλντούμη. Κατόπιν , ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Νικόδημος Καβαρνός.
Ο τυχερός της πίτας έπαιρνε σαν δώρο, μία Υποτροφία 7 ημερών στην Ρώμη ή την Φλωρεντία της Ιταλίας προσφορά του ItaLinGuA και του Leonardo Da Vinci που περιλάμβανε αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής, διαμονή, δίδακτρα μαθημάτων, και φαγητό.
Το φλουρί της πίτας έπεσε στον π. Νικόδημο Καβαρνό, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι εάν τύχαινε σε αυτόν θα το έδινε στα παιδιά του ItaLinGua, όπως και έγινε.

Να είστε όλοι καλά Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά