Γιατί να επιλέξω την χώρα της Ιταλίας για να σπουδάσω?

Η Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει την δυνατότητα να σπουδάσει κάποιος την σχολή της επιθυμίας του. Το επίπεδο των σπουδών είναι πολύ υψηλό, τα Ιταλικά Πανεπιστήμια βρίσκονται πολύ υψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως και κατά συνέπεια από το ελληνικό ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ). Οι άριστες συνθήκες διαβίωσης, τα φοιτητικά εστιατόρια (mensa), οι πανεπιστημιακές υποδομές, το υψηλό επίπεδο μόρφωσης τα κατατάσσουν πρώτα στην επιλογή των υποψηφίων σπουδαστών. Το κόστος ζωής στα Πανεπιστήμια του κέντρου της Ιταλίας, είναι όσο στην Ελλάδα.
Στην Ιταλία δίδεται η δυνατότητα στον σπουδαστή να εισαχθεί και να ολοκληρώσει τις σπουδές του.
Εξετάσεις Πανιταλικές έχουν ορισμένες σχολές, ενώ ένας μεγάλος αριθμός σχολών δεν έχουν εξετάσεις και γίνεται απλή εγγραφή. Για να δείτε τις σχολές με εξετάσεις κάντε κλικ πάνω στο σύνδεσμο (σχολές με εξετάσεις) ενώ για να δείτε τις σχολές που δεν έχουν εξετάσεις κάντε κλικ στο σύνδεσμο (σχολές δίχως εξετάσεις)
Σημασία έχει, ότι δίδεται η ευκαιρία στον σπουδαστή να σπουδάσει την σχολή της επιλογής του, και όχι όπου τον κατατάξουν.
Για να δείτε πληροφορίες, όσον αφορά το κόστος ζωής, τα δίδακτρα των πανεπιστημίων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες κάντε κλικ στο σύνδεσμο (χρήσιμες πληροφορίες για τα Ιταλικά Πανεπιστήμια)
Το ItaLinGuA-Liliopoulos, προσφέρει εδώ και 21 χρόνια την αποκλειστική αρμοδιότητα της προετοιμασίας για την εισαγωγή σε Ιταλικό Πανεπιστήμιο. Το Άριστο Επιτελείο των Καθηγητών οι οποίοι έζησαν και σπούδασαν στην Ιταλία,  η σωστή και έμπειρη προετοιμασία, η άμεση ενημέρωση για όλες τις αλλαγές που γίνεται στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιταλίας, το κατατάσσουν πρώτο στην επιλογή των σπουδαστών.
Ενημερωθείτε για τον τρόπο εισαγωγής στα Ιταλικά Πανεπιστήμια, το κόστος ζωής είναι όσο στην Ελλάδα. σπουδάστε σε ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ σχολή της αρεσκείας σας.