ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της Ιατρικής Ιταλίας στην Αγγλική γλώσσα, στις 15/04/2013 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.
Τα θέματα ήταν βατά και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου της Ιταλίας. Όλοι οι μαθητές του ItaLinGuA πήγαν πολύ καλά, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.Το μόνο ίσως ασύμβατο ήταν ο χρόνος που ήτο περιορισμένος. Όλοι οι υποψήφιοι είχαν στην διάθεσή τους 1,5 ώρα για 60 ερωτήματα πολλαπλών επιλογών.
Για ένα υποψήφιο που είχε ετοιμαστεί κατάλληλα δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Διάφορες κασσάνδρες, ισχυριζόντουσαν ότι κάνουν προετοιμασία πολλά χρόνια, για τα Αγγλόφωνα της Ιταλίας και αισθανόντουσαν ειδήμονες, αν και στο ΔΟΑΤΑΠ (οργανισμός αναγνώρισης Ξενόγλωσσων Πτυχίων) δεν έδιδε καμία απολύτως πληροφορία για να νιόφερτα Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια, πράγματι και η Ιταλική Πρεσβεία μόλις πέρυσι ανακοίνωσε τα Αγγλόφωνα της Ιταλίας, Από το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Πτυχιακές σπουδές στην Ιατρική, στην αγγλική γλώσσα, στα 7 ακόλουθα Ιταλικά Πανεπιστήμια..... Κατά τ'αλλα αυτοί είναι έμπειροι, διότι ετοιμάζουν για τα αγγλόφωνα εδώ και.......10 χρόνια !!!!!  http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Opportunita/Studiare_in_Italia/.

Διέδιδαν επίσης ότι οι μαθητές τους πήραν...8 μονάδες ! ! ! επιπλέον για τα διπλώματα που κατείχαν!! Αυτοί από μόνοι τους έδωσαν 8 μονάδες, διότι το Ιταλικό Υπουργείο παιδείας δίνει από 3-5 μονάδες ανάλογα με το πτυχίο, πράγμα το οποίο έγινε στους μαθητές μας την στιγμή που έγινε η αίτηση συμμετοχής τους.

Είχαν επίσης το θράσος να μοιράζουν και προσωπικά "μπιλιετίνι" στους μαθητές μας με το κινητό τους, μήπως και τους χρειαστούν!!! Τόσο ανόητοι !!

Αυτές οι κασσάνδρες λοιπόν, με κωμικό τρόπο εμφανίστηκαν στις εξετάσεις, σήκωναν και τα δύο χέρια στον ουρανό,(σαν να προσευχόντουσαν) και έλεγαν στους μαθητές τους " Σας αγαπάμε, σας αγαπάμε..... ξέρουμε ότι διαβάσατε .........και είστε οι μόνοι που θα εισαχθείτε" έτσι απλά όπως μας είπαν οι μαθητές μας, για να μειώσουν τον υπόλοιπο κόσμο που περίμενε υπομονετικά για τις εξετάσεις. Διαφήμιζαν με τραγελαφικό τρόπο, ότι προετοιμάζουν πολλά χρόνια για τα Αγγλόφωνα της Ιταλίας, (βλ. το link)και αμφισβητούσαν ότι πίσω από το ItaLingUa είναι ο Κολοσσός LEONARDO DA VINCI της Ιταλίας, κατά τ''αλλα...δεν γνώριζαν το νέο υλικό των Αγγλόφωνων Πανεπιστημίων, που βγαίνει από γνωστό οίκο εκδόσεων που εδώ και χρόνια ασχολείται με την εισαγωγή στα Ιταλικά ΑΕΙ.

ItaLinGUa 23 χρόνια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ "ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

To iTALinGuA επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος σε περίπτωση αποδεδειγμένης και ονομαστικής δυσφήμησης, παντός νομίμου δικαιώματος του, όπως πράξη διά τα καθ'υμάς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.
Για το ItaLiNgUA
Άκης Νικ. Λιλιόπουλος