ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 2015

Το ItaLinGuA - LiLioPouLos είναι εξειδικευμένο Ιταλικό Κέντρο Σπουδών, που από το 1990 προετοιμάζει Έλληνες και αλλοδαπούς σπουδαστές για την εισαγωγή τους στα Ιταλικά ΑΕΙ. Η Απόλυτη εξειδίκευση στην Ιταλική Εκπαίδευση, (Γλώσσα & Ορολογία) και οι παλαιοί μαθητές εγγυούνται την σωστή προετοιμασία.

Υπάρχουν γραφεία μεσολάβησης (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ) που λειτουργούν στο χώρο λίγα χρόνια και ...υπόσχονται επιτυχίες!! Επικαλούνται την πολυκοσμία στις σχολές μας & μιας και δεν έχουν μαθητές...κάνουν ιδιαίτερα παρουσιάζοντας το, ως πλεονέκτημα!!
Στο τέλος οι μαθητές πληρώνουν υπέρογκα ποσά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, και καταλήγουν σε εμάς.
ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ

Το ItaLinGuA αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την διαδικασία των δικαιολογητικών, την εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας και Ορολογίας, διδάσκει εξειδικευμένο προσωπικό (Έλληνες και Ιταλοί που έζησαν και σπούδασαν στην Ιταλία) ενημερωνόμαστε δια τα τρέχοντα δρώμενα στην Πανεπιστημιακή Ιταλική κοινότητα και ακόμη, 
διδάσκει και η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου.

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα τμήματα που λειτουργούν στην σχολή μας είναι τμήματα τάξης, ολιγομελή γκρουπάκια , ιδιαίτερα, ανάλογα με την διάθεση του καθενός, σε αντίθεση με τα γραφεία που ...δεν έχουν τάξεις (καθότι δεν είναι ιταλικά σχολεία και δεν έχουν μαθητές) βρίσκουν ιδιαιτεράδες από την εφημερίδα, και αυτό το παρουσιάζουν ως "αβαντάζ" για τους ενδιαφερόμενους.

Το αποκορύφωμα είναι ότι παρουσιάζονται στην αγορά ως πολυετείς επιχειρήσεις, έμπειροι στο κλάδο και στην προετοιμασία. Θα ήταν καλό, χωρίς ντροπές, να ζητήσει κάποιος να δει τα μαθητολόγια και την έναρξη της δραστηριότητας στην εφορία

Το ItaLinGuA - LilioPouLos έχει εμπειρία από το 1990 στο χώρο της Ιταλική Εκπαίδευσης.

Καλέστε την Γραμματεία στο 210.3303695 ή το 6973745645 και ενημερωθείτε
Τζώρτζ 12, Πλ. Κάνιγγος